Servicii pentru bătrâni

Camin Pentru Batrani Bucuresti Sector 6

Servicii pentru bătrâni

Adesea folosită pentru a descrie aceste servicii pentru bătrâni, îngrijirea acordată unei persoane în vârstă, îngrijirea seniorilor poate implica orice, de la o scurtă vizită dimineața până la a vă ajuta să faceți o ceașcă de ceai la micul dejun.

Îngrijirea seniorilor se extinde, de asemenea, la un sprijin mai aprofundat, cum ar fi ajutorul pentru duș și spălat, îmbrăcare sau identificarea pericolelor de împiedicare pentru a preveni căderile.

Vizitele de îngrijire a seniorilor pot fi repetate pe tot parcursul zilei pentru a se asigura că individul are tot ce îi trebuie pentru a se simți confortabil și în siguranță știind că există întotdeauna cineva pe care se poate baza.

Cămin Pentru Bătrâni „Sf. Parascheva” - București
Cu cât oamenii îmbătrânesc, cu atât spiritul lor devine mai suplu, mai cald, dobândind o înfățișare organică.– Lucian Blaga

Ne asigurăm că toți îngrijitorii noștri trec printr-un proces amănunțit de evaluare și selecție, inclusiv programul nostru de formare. Oferim un ambient cald, plăcut, personal amabil și dedicat, profesionalism și nu în ultimul rând prietenie.

Îngrijire paliativă

Îngrijirea paliativă este îngrijirea de specialitate pentru cei cu boli grave de lungă durată, afecțiuni netratabile sau terminale. Oferă ajutor în gestionarea durerii și a diferitelor probleme care afectează persoanele cu cele mai grave afecțiuni. Un hospice este un tip de îngrijire paliativă în care oamenii rămân în ultimele etape ale vieții pentru a oferi confort și sprijin în timpul lor final și este adesea un centru dedicat acestui scop.

Care sunt obiectivele principale ale îngrijirilor paliative ?

  • Alinarea durerii și a altor simptome care provoacă disconfortul pacientilor;
  • Vin în sprijinul vital și privesc decesul ca pe un proces normal;
  • Totodată nu grăbesc și nici nu întârzie cursul bolilor;
  • Integrează aspectele spirituale și psihosociale în ingrijirea pacienților;
  • Oferă un sistem de sprijin pentru pacienți, cu scopul de a trăi cât mai activ posibil până la finalul zilelor;
  • Ofera familiei un sistem de sprijin pentru adaptarea cu boala, precum și pregatirea pentru doliu;
  • Utilizează o abordare de tip „echipa de profesioniști” pentru a împlini nevoile ăi necesitățile pacienților și familiilor acestora;
  • Va îmbunătăți calitatea vieții și, cel mai probabil, va influența in mod pozitiv parcursul bolii.

× Cu ce vă te pot ajuta?