Ședințe de kinetoterapie

Ședințe de kinetoterapie

Ședințe de kinetoterapie

Cu ani de experiență în spate, înțelegem importanța planurilor de tratament personalizate, orientate spre relație și de calitate pentru îmbunătățirea abilităților fizice ale vârstnicilor.

Căminul Pentru Bătrâni, oferă o abordare holistică centrată pe client, care are ca rezultat un feedback bun din partea seniorilor și a familiilor acestora.

Infuzând munca noastră cu pasiune, profesionalism și ingrijire personalizată, tratăm persoanele în vârsta cu dragoste, grijă și respect așa cum am face-o cu propriul nostru membru al familiei.

Ședințe de kinetoterapie

Kinetoterapie

O metodă de recuperare de succes pentru seniori are un rol deosebit de important în recuperarea cu succes, deoarece îmbunătățește puterea, mobilitatea și flexibilitatea persoanei.

  • Reducerea riscului de cădere
  • Reducerea riscului de accidentare
  • Reducerea durerii din afecțiunile cronice
  • Reducerea utilizării medicamentelor 
  • Menținerea unui stil de viață independent

Tot ceea ce face echipa dedicată de la cămin, se concentrează pe sprijinirea rezidenților să se bucure de o viață împlinită, indiferent de nevoile și abilitățile lor.

Oferim un ambient cald, plăcut, personal amabil și dedicat, profesionalism și nu în ultimul rând prietenie.
După o viață întreagă de muncă, griji și oboseală, orice om are dreptul să se bucure de pace, odihnă, atenție din partea celor din jur, respect și devotament.

× Cu ce vă te pot ajuta?