Viața la Căminul de Bătrâni

Viața la Căminul de Bătrâni

Viața la căminul de bătrâni este concepută astfel încât fiecare persoană de care avem grijă să se simtă complet sprijinită în fiecare aspect al vieții lor.

În primul rând, îngrijirea și serviciile pe care le oferim sunt furnizate de profesioniști instruiți care sunt dedicați să îngrijească sănătatea fiecărui rezident.

Programul nostru de activități este adaptat unor interese particulare, iar facilitățile noastre sunt concepute pentru a îmbunătăți viața tuturor celor care locuiesc acasă.

Oferim, de asemenea, mâncare gustoasă și hrănitoare, care este pregătită de o echipă priceputa de bucătari.

Tot ceea ce face echipa dedicată de la căminul de bătrâni, se concentrează pe sprijinirea rezidenților să se bucure de o viață împlinită, indiferent de nevoile și abilitățile lor.

Servicii

Astfel, printre cele mai importante servicii care aparțin acestor categorii putem menționa, în ordinea prezentării de mai sus, următoarele:

  • Cămin de bătrâni ce asigură pregătirea meselor zilnic, iar produsele culinare sunt preparate din ingrediente proaspete
  • Un medic nutriționist contribuie la alegerea meniului
  • Personalul căminului asigură și masa la pat persoanelor care nu se pot deplasa
  • În acest cămin de bătrâni există supraveghere profesională în permanență
  • Personalul căminului se ocupă, de asemenea, și de organizarea evenimentelor importante din viața rezidenților, precum aniversare, Crăciun, Paste, Anul Nou și multe altele.

Rezidenții care își trăiesc viața la căminul de bătrâni se vor putea plimba printre vastele spații verzi, se vor putea îngriji de flori sau de animale, regăsind astfel secretul unei vieți armonioase, lipsite de stresul cotidian: comunitatea om – natură.

Cazare

Căminul nostru se dorește a fi cunoscut pentru condițiile superioare oferite tuturor rezidenților, pentru calitatea ireproșabilă a serviciilor incluse, dar și pentru atentia sporită pe care o acordă personalității și nevoilor fiecărui individ.

Oferim un ambient cald, plăcut, personal amabil și dedicat, profesionalism și nu în ultimul rând prietenie.

Incinta căminului de bătrâni se întinde pe o suprafață de 8000 mp, cu un personal calificat și selectat conform normelor în vigoare.

Sunt asigurate un număr de 110 locuri, în camere de 2, 3, 4 paturi, cu băi proprii și garsoniere pentru 2, 3, 4 persoane în funcție de cerințe.

Locație

Spațiile verzi se întind pe 6000 mp și includ foișoare, bănci, și mult aer curat.

Situat într-o oază de verdeață, Căminul, este locul ideal în care să-te relaxezi și să te bucuri de fiecare clipă.

Căminul se dorește a fi cunoscut pentru condițiile superioare oferite tuturor rezidenților, pentru calitatea ireproșabilă a serviciilor incluse, dar și pentru atentia sporită pe care o acordă personalității și nevoilor fiecărui individ.

Veți trăi viața la căminul de bătrâni într-un ambient cald, plăcut, personal amabil și dedicat, profesionalism și nu în ultimul rând prietenie.

Diferența dintre viața asistată și viața independentă