Trai asistat

  • Ziua Portilor Deschise
Ziua Portilor Deschise

Trai asistat

Acest cămin pentru bătrâni, nu este o instituţie închisă.
Puteţi oricând discuta cu administratorii
căminului în cazul în care doriţi să-i luaţi pe cei dragi acasă pentru weekend, sărbători, ieşiri la restaurant, ş.a.m.d. 

Rezidenţii pot să îşi programeze plimbări în apropiere, însoţiţi de prieteni sau individual.
După o viaţă întreagă de muncă, griji şi oboseală, orice om are dreptul să se bucure de pace, odihnă, atenţie din partea celor din jur, respect şi devotament.

Situat într-o oază de verdeaţă, căminul nostru, este locul ideal în care să te relaxezi şi să te bucuri de fiecare clipă.


Cămin pentru batrâni ce se doreşte a fi cunoscut pentru condiţiile superioare oferite tuturor rezidenţilor, pentru calitatea ireproşabilă a serviciilor incluse dar şi pentru atenţia sporită pe care o acordă personalităţii şi nevoilor fiecărui individ.

Oferim un ambient cald, plăcut, personal amabil şi dedicat, profesionalism şi nu în ultimul rând prietenie.

Un cămin de îngrijire pentru bătrâni (unitate rezidențială de îngrijire a vârstnicilor) este pentru persoanele în vârstă care nu mai pot locui acasă și au nevoie de ajutor permanent pentru sarcinile de zi cu zi sau pentru îngrijirea sănătății.

Să părăsești propria casă și să intri într-un azil pentru bătrâni nu este o decizie ușoară. Dar nu trebuie să fie o experiență descurajantă.

Căminul nostru vă poate oferi îngrijirea și serviciile de care aveți nevoie pentru a vă menține calitatea vieții.

× Cu ce vă te pot ajuta?