Politică de Confidențialitate

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Informații generale

S.C. CORSICA OBIECT SRL cu sediul social în CALEA GIULEȘTI NR. 392, COD POȘTAL 060289, SECTOR 6, BUCUREȘTI, reprezentată online prin intermediul site-ului web caminpentrubatrani.ro, se supune și respectă toate legile în vigoare din Romania privind protecția datelor cu caracter personal și se angajează să protejeze și să nu înstrăineze în nici un fel către terți datele dvs personale pe care ni le dezvăluiți online folosind formularul de contact, comentarii, prin intermediul rețelelor sociale sau telefonic.

Confidentialitatea datelor dvs cu caracter personal rămâne una din preocupările principale ale noastre și prin prezenta pagină vă informam cu privire la prelucrarea acestor date în contextul utilizării site-ului iacobcareseniorcenter.ro.

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate
Datele dvs sunt folosite strict pentru a va putea contacta și trimite oferta serviciilor noastre. Nu oferim altor terți datele dvs personale.

Contact via email
Dacă ați ales să ne trimiteți un mesaj direct către una din adresele noastre de mail, ne dați în mod direct consimțământul de a vă răspunde ori de cate ori va fi necesar. În urma contactului vom colecta adresa de mail și alte date personale pe care le-ați oferit voluntar în mesaj. Aceste date rămân stocate la noi, le vom folosi doar pentru a vă putea raspunde sau contacta. Nu oferim altor terți datele dvs personale și puteți solicita ștergerea lor printr-o simplă cerere la adresa de mail contact@caminpentrubatrani.ro.

Formularul de contact sau comanda produse/servicii
În urma folosirii formularului de contact sau comandă produse/servicii sunt colectate următoarele date: nume și prenume, adresă, telefon și adresă de mail. Aceste date rămân stocate la noi, le vom folosi doar pentru a vă putea contacta și oferi serviciile noastre. Nu oferim altor terți datele dvs personale, puteți solicita ștergerea lor printr-o simplă cerere la adresa de mail contact@caminpentrubatrani.ro.

Contact telefonic
În urma folosirii contactului telefonic ne dați în mod direct consimțământul de a vă raspunde sau contacta telefonic ori de câte ori va fi necesar. Numărul dvs de telefon nu vă rămâne stocat la noi decât daca veți deveni client și îl vom folosi doar pentru a vă putea contacta. Nu vom oferi altor terți numărul dvs de telefon în scopul de marketing. Puteți solicita ștergerea numărului de telefon printr-o simplă cerere la adresa de mail contact@caminpentrubatrani.ro sau telefonic.

Formularul de comentarii pe blog
În cadrul blogului, în articole aveți posibilitatea adăugării de comentarii. În acest caz vă sunt solicitate următoarele date: nume, adresa de mail și adresa website-ului personal daca exista.

Aceste date rămân stocate la noi, nu le vom folosi pentru a vă contacta sau trimite oferte. Nu oferim altor terți datele dvs personale, puteți solicita ștergerea lor printr-o simplă cerere la adresa de mail contact@caminpentrubatrani.ro. Dacă la un moment dat vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing pe blog, vom înceta prelucrarea datelor dvs cu caracter personal în acest scop, fară însă a afecta comentariile exprimate de către Dvs înainte de retragerea acestuia, considerând că acțiunea Dvs la vremea respectivă a fost voluntară.

Newsletter
In urma folosirii formularului de contact sau comandă produse/servicii de pe site sunt colectate următoarele date: nume și adresa de mail în scopul de a vă ține la curent cu noile oferte. Aceste date rămân stocate la noi, le vom folosi pentru a vă a trimite oferta serviciilor noastre. Nu oferim altor terți datele dvs personale, puteți solicita ștergerea lor printr-o simplă cerere la adresa de mail contact@caminpentrubatrani.ro. În cazul în care nu mai doriți să primiti mesaje newsletter, aveți posibilitatea de dezabonare direct din mesajul mail primit.

Analiza și statistici trafic
Site-ul caminpentrubatrani.ro folosește Google Analytics pentru a analiza modul în care vizitatorii folosesc site-ul și pentru a obține statistici cu scopul îmbunătățirii performantelor pe viitor. Din motive strict analitice, este posibilă colectarea datelelor dvs în mod automat, cum ar fi durata și ora vizitei, locul, paginile vizitate, sistemul de operare folosit și adresa IP. Responsabilitatea colectării datelor revenind direct Google Inc.

Rețelele sociale
Dacă ne contactati prin intermediul unei rețele sociale cum ar fi Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, vă vom răspunde dar nu vom salva datele Dvs de contact decât daca deveniți clientul nostru. Aici, includem toate conturile sociale create până în prezent și pe care le vom crea în viitor. Nu oferim altor terti datele dvs. personale, puteți solicita ștergerea lor printr-o simplă cerere la adresa de mail contact@caminpentrubatrani.ro, specificând cu exactitate profilul și de pe ce rețea de socializare ne-ați contactat.

Durata pentru care vă prelucrăm datele
Nu oferim un termen, datele dvs rămân stocate la noi și le vom folosi doar pentru a vă putea răspunde, contacta și pentru a trimite oferta serviciilor noastre. Nu oferim altor terti datele dvs personale. Puteți solicita ștergerea lor printr-o simplă cerere la adresa de mail contact@caminpentrubatrani.ro.

Pentru mai multe informații sau soluționarea de litigii vă rugam să ne contactati pe adresa de mail contact@caminpentrubatrani.ro sau folosind formularul de contact.

 

× Cu ce vă te pot ajuta?